• +45 69 1356 69
  • Produktionsvej 1, DK-2600 Glostrup

Csmart - har fokus på de mindre og mellemstore virksomheder

Hvorfor er det så lige at vi har det ? Jo - alle virksomheder har ret til at have nogle gode og enkle værktøjer at arbejde med i det daglige. Alt for mange software og løsningsudbydere har størst fokus på de store virksomheder. Det betyder, at løsningerne ofte bliver komplekse og dyrer og dermed ikke egnet til de mindre og mellemsstore virksomheder.

Det vil vi gerne gøre op med - for alle har ret til en god løsning.

"Vores team har i mere end 30 år arbejdet med virksomheder i segmentet med 5 - 50 ansatte og kan hurtigt sætte os ind i de tanker en virksomheds ejer tænker. Vi skal ikke fortælle Dem hvordan de skal arbejde i Deres virksomhed - vi kommer med ideer og input til hvordan Persondataforordning nemste kan efterleves i Deres virksomhed."

Picture

Christian Kofoed
Certificeret GDPR Rådgiver, direktør - Csmart

Møde vores fantaskiske team

Et stærk team indeholder forskelligheder og erfaringer. Det er netop det der gør vores team stærkt og fantastisk. Det er forskellilge baggrunde og forskellige mindset som kendetegner vores team medlemmer. De besider dog den sammen egenskab de brænder for at give dig en god oplevelse og en stærk løsning.

pic

Christian Kofoed

Certificeret GDPR rådgiver, direktør

Christian har været selvstændig i mere end 35 år og har været involveret i mange forskellige typer af virksomheder. Det er det der gør ham så stærk når han skal sætte sig ind i virksomhedens situation.

Det vi tilbyder

Vores primære produkt er udarbejdelse af dokumentation i forbindelse med EU's Persondataforordning. Men vi arbejder også med virksomhedsudvikling, sikkerhed og effektivisering, alle punkter med fokus på at udnytte IT værktøjer bedre og mere optimalt.

<
01

EU Persondataforordning

Udarbejdelse af dokumentation herunder beskrivelse af processerne i virksomheden

02

Optimering af processer

Vi tilbyder vores assitance til virksomheds ledere som vil mere med deres virksomhed.

03

Bedre brug af IT

Vi hjælper dig til, at få din virksomhed til at bruge Jeres IT endnu bedre.