• +45 69 1356 69
  • Produktionsvej 1, DK-2600 Glostrup

Person databeskyttelses lov for medarbejdere

Kom hurtigt igang med Csmart - webportal

Hvis du kontakter os i dag - så kan vi hjælpe dig igang meget hurtigt.

En kontakt til os er det første skridt på vejen mod at opfylde de krav der stilles i EU Persondataforordningen.

Ring på 69 1356 69

Vi sidder klar ved telefonen - næsten hele tiden - klar til at vejlede dig til at vælge den rigtige vej mod din GDPR dokumentation.

Vi finder en dag

Skal du bruge vores assistance så finder vi en dag hvor vi hjælper dig igang. Du må regne med at selv om vi hjælper dig så vil der også være lidt hjemmeopgaver. Du kender din virksomhed bedst!

Vil du selv

Hvis du selv har mod på at komme igang - så giver vi dig gerne et lille "skub" i den rigtige retning. Så bare klå på....

Uanset om du arbejder i en lille eller stor virksomhed, er det meget vigtigt at beskytte persondata på en sikker måde. På CSmart hjælper vi dig med hvordan du skal håndtere og opbevare dine medarbejdernes persondata, så overholder loven uanset om det er almindelige eller følsomme persondata du har gemt. Hvis vigtige data ender i forkerte hænder, står man ofte over for store vanskeligheder vi hjælper dig gerne med at du får kontrol over din situation såfremt det sker. Vores web-portal er lavet til at give dit et indblik i hvordan du arbejder med beskyttelse af persondata i din virksomhed. Dine medarbejdere skal undervises eller orienteres om hvordan i som virksomhed håndterer persondata og det er noget vi gerne gør for jer – det sikre et højt vidensniveau i virksomheden om persondata håndtering. Med den rigtige viden om håndtering af persondata samt indsigt i lovgivningen vil det arbejde blive gjort både mere sikkert og e effektivt.