• +45 69 1356 69
  • Produktionsvej 1, DK-2600 Glostrup

Webportal til håndtering af EU databeskyttelseslov

Danmarks mest intuitive GDPR portal !

Portalen for dig som ønsker en let og tidsbesparende vej til at overholde EU persondataforordningen.

Du kan være tæt på målet

Vi har lavet vores Csmart portal med henblik på, at hjælpe dig på plads. Via en enkel og invutiv gennemgang udfylder du selv eller i samarbejde med os en række formularer på vores webportal. Resultatet af dit arbejde er at du får udarbejdet den fornødne GDPR dokumentation.

4 trin og du er på vej i mål

  • Bliv oprettet på vores portal
  • Indtast dine stamdata i vores Csmart portal
  • Indtast oplysninger om IT systemer
  • Beskriv dine arbejdsprocesser/databehandlinger
pic
pic

Csmart er designet til, at du nemt og elegant med få ressourcer kan implementere Persondataforordningens krav og samtidig have dokumentationen på plads.

Csmart holdes opdateret med vejledninger og fortolkninger som udsendes af Datatilsynet. Dette sikrer, at dine procedurer og dokumentation forbliver opdateret.

I modsætning til mange andre systemer hjælper vi dig på plads. Du bliver ikke overladt til dig selv.

Download en beskrivelse af vores Csmart webportal

Med vores beskrivelse af vores Csmart webportal kan du nemmere danne dig et beslutningsgrundlag og derefter tage en beslutning om at komme igang.

Udfyld kontakt formularen og download nu

  • Download og du er på vej i målet
  • Det behøver ikke være besværligt
  • Fra DKK 300,- pr måned (excl. moms)

Vores webportal for omkring håndtering af persondata giver adgang til nogle gode værktøjer som kan bruges til at lære virksomhederne om den nye EU-persondataforordning. Man skal have et godt kendskab til EU's regler om persondatabeskyttelse for at få erfaring med håndteringen af disse. Den nye EU-persondataforordning om håndtering af persondata har en stor indflydelse på alle virksomheder, både dem som arbejder lokalt og dem som arbejder globalt. Målet med forordningen er at lære virksomhederne alt om at kontrollere adgangen til persondata. Du kan med vores web-portal spare en del tid. Desuden kan du undgå risici på en nemmere og mere overskuelig måde. Du får hjælp til at sikre af dataene ikke ender de forkerte steder, og lærer håndteringen på en nem måde. Vi sørger for at gøre forordningen let forståelig, og vi kan hjælpe dig på en bedre måde.